Find svar på dine spørgsmål

Kan jeg tage en prøvetime, inden jeg beslutter mig til at blive medlem i CMT?


Ja! Du er velkommen til at komme forbi og deltage i én uforpligtende prøvetime. Er du over 21 år, så må vi bede dig om at booke en plads på én af vores hold. Er du under 21 år,kan du komme til Junior træning. Tjek vores træningstider for mere info. OBS: Du SKAL have dit eget udstyr med dvs. handsker og benskinner.
Mens vi er underlagt de skærpede corona-regler må vi ikke bruge vores låneudstyr. Dette gør vi for for at mindske smitterisikoen og for at beskytte vores medlemmer. Læs evt. mere her.
Koster det noget at tage prøvetimer?


Nej. Du kan tage én gratis prøvetime, inden du tilmelder dig. Giv lige besked i reception, når du kommer ind. Når du har bestemt dig at starte træning hos os, skal du udfylde et tilmeldingsblanket og betale kontingent enten per bankoverførelse (det nemmeste for dig og os) eller kontant.
Hvor gammel skal mit barn være for at starte på Kadett hold?


Vi anbefaler en mindestalder af 10 år for at begynde med at træne på kadett holdet.
Hvad koster det at træne i CMT?


Det koster 250 kr/md at træne på Mix Hold, 150 kr/md at træne på Women Only, og 200 kr/md at træne på morgenholdet. Børn betaler 100 kr/md, og unge mellem 16-18 år betaler 150 kr/md.
Skal jeg tilmelde mig til min prøvetime?


Lige nu er det afhængig af din alder. Er du over 21 år, skal du booke en plads på et af vores hold. Er du under 21 år behøver kan du bare dukke op til Junior træning. For alle gælder: Husk at medbringe eget udstyr.
Hvad skal jeg have med?


Mens vi er underlagt de skærpede corona-regler skal du selv at tage handsker og benskinner med, da vi ikke må bruge vores låneudstyr. Du behøver ellers kun træningstøj, som du kan bevæge dig frit i, og en vandflaske. Ikke mere. Ingen sko, da vi træner med bare fødder på vores måtter. Efter corona: Til sparring (om onsdagen på Mix hold) er det obligatorisk at du bruger tændbeskytter og hjelm. Hjelm og benskinner kan du i begyndelse låne i klubben, men vi vil gerne have, at du køber dit eget udstyr, når du sparrer regelmæssigt.
Kører I anderledes træning pga. corona?


Ja. Vi er meget opmærksom på at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at mindske smitten. Derfor har vi tilpasset forholdene, og træningen foregår fx med én fast makker, og man har en fast plads, som man opholoder sig under hele træning. Du kan læse mere om reglerne her. Derudover beder vi alle om følgende: 1. Kom allerede klædt i dit træningstøj. Omklædningsrummet vil ikke være tilgængeligt, da vi ikke kan overholde krav om afstand. 2. Du skal have dit eget udstyr med, dvs. boksehændsker og benskinner. Der vil ikke være udstyr til låns. 3. Vask dine hænder, når du ankommer, og inden du går hjem. 4. Brug regelmæssigt håndsprit, og når det giver mening. 5. Overhold afstandsreglerne: I kø er reglen til afstand 1 meter og under træning er det 2 meter. 6. Vores badefaciliteterne vil ikke være tilgængelige foreløbigt. Det ville dog være muligt at gå på toilettet. Og ganske vigtigt: Duk ikke op til træning, når du føler dig syg , har feber eller andre corona-lignende symptomer. Hvis vi mener, at du viser symptomer, bliver vi nødt til at afvise dig eller sende dig hjem.