top of page

CHRISTMAS BLOOD FIGHT RACISM

Den 17. december 2016 sker det igen:

Vi er stolte af at kunne præsentere CHRISTMAS BLOOD III

For tredie år i træk kan vi samle Muay Thai/K1 kæmpere fra ind og udland til et brag af et show i Ungdomshusets store sal. De sidste to år har CHRISTMAS BLOOD været en kæmpe succes med formålet om at bringe folk sammen om antiracisme, musik, fællesskab og sammenhold - og ikke mindst Muay Thai/K1. Copenhagen Muay Thai og Ungdomshuset mod racisme præsenterer endnu et fedt stævne med god stil. Der vil være kæmpere fra Danmark, England, Tyskland, Sverige, Rusland og Holland. Vi kæmper under IFMA og K1 reglerne. Selve kampene sker i den store sal som er alkohol- og røgfri. Live-streaming på storskærm, samt alkoholindtagning og rygning foregår i dødsmaskinen. Det er også dér vi mødes til en sprød efterfest! Musik: RasMoney, Canna Man & Dark Matter, DJ PawerRanger, Chancho & Mighty Mala DJ-set Dørene åbner kl: 17:00 kampene starter kl:18:00 Vi glæder os til at se jer! Sammen imod Racisme. Sammen om Muay Thai, Mangfoldighed, Respekt og Solidaritet. ♥ CMT – Copenhagen Muay Thai. NB! FIGHTER INDREGISTRERING SENEST FREDAG DEN 9 DEC!

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon
bottom of page